Kom kennismaken

Als Baptistengemeente Ichthus willen wij een gemeente zijn waar je Jezus kunt leren kennen, kan ontdekken wat het betekent om Jezus te volgen in het dagelijks leven, en waar we met elkaar groeien in het zijn van een leerling van Jezus.

Elke zondag om 10.00 uur komen wij bij elkaar in een gezamenlijke dienst, in het Anne Frank Centrum in Waddinxveen. Meer informatie over onze diensten vind je hier.

Daarnaast hebben we een paar keer in het jaar een evenement waar iedereen welkom is, zoals een interkerkelijke vrouwendag, onze speciale paasdienst en kerstbrunch voor ouderen en eenzamen. In onze agenda kan je hier meer over vinden.

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken!

Aansluiten bij onze gemeente, hoe werkt dat?

Kom naar de dienst & maak kennis met de gemeente en de gemeenteleden.
Voelt de gemeente als een prettige plek waar je graag bij aangesloten bent? Meld je aan voor een kennismakingskring om de gemeente nog beter te leren kennen.
Meld je aan als lid
Sluit aan bij een van onze huiskringen
Opgeven voor de kennismakingskring of informatie aanvragen over de gemeente, kan via secretariaat@baptistengemeente-ichthus.nl 

dit kun je verwachten

gezinnen 

Knutselen, bijbelverhalen en een gezellige tijd. Lees hier over onze activiteiten voor kinderen van 0-12 jaar.

tieners en jongeren

Uitgedaagd worden, plezier en leren wie Jezus is. Ontdek hier wat er georganiseerd wordt voor tieners en jongeren.

volwassenen

Groeien in karakter en wat het betekent om Jezus te volgen. Ook voor volwassenen wordt er veel georganiseerd.

Wanneer je voor het eerst naar een gemeente gaat is het fijn als je weet wat je kunt verwachten. 

agenda

Kom naar de dienst

Elke zondag om 10.00u, je bent van harte welkom!

kring

Om de week komen de kringen bij elkaar. De dag verschilt per kring. Wanneer je lid bent van de gemeente, moedigen wij je aan om ook lid te worden van een van onze kringen. Een kring is een kleine groep gemeenteleden (ca 8-12 mensen) die om de week samenkomen om verder te praten over de preek, God en wat er in hun leven speelt. Wij geloven dat juist door te verbinden in deze kleine groepen, er meer verbinding met elkaar ontstaat om steeds meer op Jezus te gaan lijken. Aanmelden voor een kring? Neem contact op met Leen Wigboldus secretariaat@baptistengemeente-ichthus.nl.

gebedsavonden

Elke dinsdag om 20.00 komen we met gemeenteleden samen om te bidden voor de gemeente in het algemeen, leden die gebed hebben gevraagd en zaken die God op ons hart plaatst. Je bent van harte welkom om aan te sluiten. 

Locatie: Bethelschool

tieners

Om de zondag om 19.15 - 21.00uur
Locatie: TOOS Plaza, Staringlaan 18 in Waddinxveen

>

>

>

>

jongeren

Om de zondag om 19.30 - 21.15uur
Locatie: Bethelschool


>

Tiener & jongeren kamp

Één keer per jaar organiseert de leiding een gezamenlijk kamp voor onze tieners en jongeren. We zijn met elkaar twee nachten weg, en elk jaar weer is dit een bijzondere tijd van aanbidding, groei en een hoop lol. 

Datum kamp: zie actuele agenda.

>

gemeentedag

Elk jaar hebben we een gemeentedag. Na de dienst verzamelen we op een fijne plek om te picknicken. Iedereen neemt wat lekkers mee en we delen al die lekkere hapjes met elkaar. Een fijne tijd van verbinding, met (meestal) een warm zonnetje aan de hemel. 

Datum + locatie: zie actuele agenda>

Mannenweekend

Eens in het jaar is er een mannenweekend voor alle mannen uit de gemeente. Niet verplicht, wel erg gezellig. Het programma duurt van vrijdagavond tot zaterdagmiddag. 

Verbinding, God en ontspanning staat centraal.

Datum + locatie: zie actuele agenda>

Vrouwendag

Elk jaar is er een interkerkelijke vrouwendag, georganiseerd door een aantal vrouwen uit onze gemeente. Iedereen is welkom, ook als je bij een andere gemeente bent aangesloten of als je nog nooit naar de kerk bent geweest. Elk jaar pakken ze weer uit met een inspirerende spreker, heerlijke hapjes en leuke activiteiten. 

Datum + locatie: zie actuele agenda

>

klik hier voor de actuele agenda

Website design & ontwikkeling door LUX BRANDS | Foto’s door Francesca van Willigen