volwassenen

Van de huiskring, bijbelstudies over specifieke onderwerpen, speciale senioren kring of moeder / vrouwen groepen, mannenweekend, gebedsmomenten. Er worden verschillende dingen georganiseerd waar je bij aan kunt sluiten. Ook is er hulp beschikbaar in de vorm van pastoraat en ouderenhulp. Op deze pagina vertellen we je hier graag meer over. 

kring

Alle leden van de gemeente worden ingedeeld bij een kring en een groot aantal leden draait daarin ook actief mee. De kringen zijn samenbindend, verdiepend en geven inhoud aan onze gemeente. Naast de zondagse samenkomst is dit dus een mooie manier van hoe wij gemeente zijn.
De kringen bevinden zich in Waddinxveen en omliggende plaatsen.

Naast de vaste kringen zijn er ook speciale kringen, zoals een seniorenkring, vrouwengroepen en moedergroepen.

Meer informatie over een specifieke kring? Mail naar secretariaat@baptistengemeente-ichthus.nl en zij brengt je in contact met de juiste persoon.

Bijbelstudies & Thema-avonden

Door het jaar heen worden onderwijsavonden georganiseerd over specifieke thema’s. Dit kunnen studies zijn om je kennis over een bijbels thema te vergroten. Maar we bieden ook avonden om je toe te rusten in het dagelijks leven.

bidstond

Elke dinsdag om 20.00uur komen we met gemeenteleden samen om te bidden voor de gemeente in het algemeen, leden die gebed hebben gevraagd en zaken die God op ons hart plaatst. Je bent van harte welkom om aan te sluiten. 

Mannenweekend

Éen keer per jaar wordt er aan het begin van het nieuwe jaar een mannenweekend georganiseerd voor alle mannen (+18) uit de gemeente. Een mannenweekend is van vrijdagavond tot zaterdagmiddag, incl. overnachting. Het is een weekend met een spreker, ontspanning, lekker eten en goede gesprekken. Een nieuwe editie wordt in de gemeente en in de Ichthus app kenbaar gemaakt.

“Het was fijn en goed om met elkaar op te trekken, te ontspannen en in gesprek te zijn over het geloof.”

– Jan Ablas over de vorige editie

vrouwendag

Voor vrouwen worden er een aantal keer in het jaar speciale dagen of avonden georganiseerd met een spreker. Soms worden er ook acitiveiten omheen georganiseerd, zoals een kledingbeurs, samen eten ed. In onze agenda vind je een actueel overzicht.

Ouderen

Voor de oudere generatie in onze gemeente wordt er ook genoeg georganiseerd. Zo zijn er koffieochtenden, is er een seniorenkring en is er hulp beschikbaar vanuit de gemeente wanneer je hier behoefte aan hebt. 
Meer informatie kan je opvragen via Nelly Bekx en Ilona Nuijten.

Pastoraat

Je hoeft het niet alleen te doen. Het pastorale team is beschikbaar om naar jou te luisteren en/of met of voor je te bidden. Zowel in kleine als grote vragen en zorgen. Contact met het pastoraat kan via Leila Noorlander of Maarten Peters.

‘Alleen mensen die beseffen dat het leven niet altijd een feest is, die imperfectie kunnen omarmen en ook met anderen kunnen delen, maken misschien weleens kans gelukkig te zijn’

-Dirk de Wachter

Website design & ontwikkeling door LUX BRANDS | Foto’s door Francesca van Willigen