Dienst

De dienst duurt tot 11.45 uur. Na de dienst is er uitgebreid ruimte voor contact met elkaar, onder het genot van koffie, thee of limonade en een koekje. Bij de Baptistengemeente Ichthus hebben we om de week avondmaal. De andere week is er getuigenissendienst.

Dit houdt in dat gemeenteleden of bezoekers mogen delen over hoe zij God aan het werk hebben gezien in hun leven in de afgelopen week, weken of jaren. Getuigenissen geven de eer aan God en bemoedigen, door te zien hoe God nog steeds elke dag werkt!

Een keer per kwartaal hebben we een speciale jongerendienst, georganiseerd door en voor jongeren. Onze andere diensten zijn gericht op elke generatie. Tijdens de feestdagen worden er speciale diensten georganiseerd. Verderop kan je hier meer over lezen.

Locatie kerkdienst:
Jan van Bijnenpad 3, Waddinxveen

Elke zondagochtend komen we met elkaar om 10:00 uur samen in het Anne Frank Centrum in Waddinxveen.

Creche

Tijdens de dienst is er crèche voor de allerkleinsten. Ook zij zijn van harte welkom in onze gemeente! 

De zaal waar de crèche is, is direct verbonden met de kerkzaal. Zeker fijn als je voor het eerst komt. De kinderen kunnen voor de dienst worden gebracht of direct na het kinderlied.

0-4 jaar

zondagsschool

Na het kinderlied start ook de zondagsschool voor de onderbouw en middenbouw.

Met het kinderlied mogen alle kinderen naar voren komen in de dienst, om samen een kinderlied te zingen. Daarna gaan alle kinderen hun jassen aandoen in de ontvangsthal. Hier staat de leiding klaar om met de kinderen naar de zalen voor de zondagsschool te lopen.

Voel je vrij om met je kind mee te lopen naar de ontvangsthal, zodat je zeker weet dat je kind daarna met de zondagsschoolleiding meeloopt. De zalen voor de zondagsschool bevinden zich in verschillende zalen in het Anne Frank gebouw. De kinderen blijven bij hun leiding. Tegen het einde van de dienst neemt de leiding alle kinderen weer mee naar de ontvangsthal. 

Mocht de leiding eerder beneden zijn dan dat de dienst is afgelopen, dan kunnen de kinderen kiezen om naar hun ouders te gaan of in de hal te wachten (afhankelijk van de leeftijd.) De zondagsschool voor de bovenbouw start na het aanbiddingsblok. 

Aanmelden voor de zondagsschool kan via de inschrijftafel die je voor de dienst in de ontvangsthal ziet staan.
Mocht er onverhoopt geen zondagsschool zijn voor een van de groepen, dan wordt dit in de dienst zelf vermeld.

Onderbouw: 4-7 jaar
Middenbouw: 8-10 jaar
Bovenbouw: 10-12 jaar

Bijzondere diensten 

Rondom de christelijk feestdagen worden speciale diensten georganiseerd. Zo komen we in de stille week dagelijks kort samen om te bidden en naar een korte overdenking te luisteren en nodigen we voor eerste kerstdag eenzame en/of oudere mensen uit Waddinxveen uit voor een kerstbijeenkomst met maaltijd.

agenda

Kom naar de dienst

Elke zondag om 10.00u, je bent van harte welkom!

kring

Om de week komen de kringen bij elkaar. De dag verschilt per kring. Wanneer je lid bent van de gemeente, moedigen wij je aan om ook lid te worden van een van onze kringen. Een kring is een kleine groep gemeenteleden (ca 8-12 mensen) die om de week samenkomen om verder te praten over de preek, God en wat er in hun leven speelt. Wij geloven dat juist door te verbinden in deze kleine groepen, er meer verbinding met elkaar ontstaat om steeds meer op Jezus te gaan lijken. Aanmelden voor een kring? Neem contact op met Leen Wigboldus secretariaat@baptistengemeente-ichthus.nl.

gebedsavonden

Elke dinsdag om 20.00 komen we met gemeenteleden samen om te bidden voor de gemeente in het algemeen, leden die gebed hebben gevraagd en zaken die God op ons hart plaatst. Je bent van harte welkom om aan te sluiten. 

Locatie: Bethelschool

tieners

Om de zondag om 19.15 - 21.00uur
Locatie: TOOS Plaza, Staringlaan 18 in Waddinxveen

>

>

>

>

jongeren

Om de zondag om 19.30 - 21.15uur
Locatie: Bethelschool


>

Tiener & jongeren kamp

Één keer per jaar organiseert de leiding een gezamenlijk kamp voor onze tieners en jongeren. We zijn met elkaar twee nachten weg, en elk jaar weer is dit een bijzondere tijd van aanbidding, groei en een hoop lol. 

Datum kamp: zie actuele agenda.

>

gemeentedag

Elk jaar hebben we een gemeentedag. Na de dienst verzamelen we op een fijne plek om te picknicken. Iedereen neemt wat lekkers mee en we delen al die lekkere hapjes met elkaar. Een fijne tijd van verbinding, met (meestal) een warm zonnetje aan de hemel. 

Datum + locatie: zie actuele agenda>

Mannenweekend

Eens in het jaar is er een mannenweekend voor alle mannen uit de gemeente. Niet verplicht, wel erg gezellig. Het programma duurt van vrijdagavond tot zaterdagmiddag. 

Verbinding, God en ontspanning staat centraal.

Datum + locatie: zie actuele agenda>

Vrouwendag

Elk jaar is er een interkerkelijke vrouwendag, georganiseerd door een aantal vrouwen uit onze gemeente. Iedereen is welkom, ook als je bij een andere gemeente bent aangesloten of als je nog nooit naar de kerk bent geweest. Elk jaar pakken ze weer uit met een inspirerende spreker, heerlijke hapjes en leuke activiteiten. 

Datum + locatie: zie actuele agenda

>

klik hier voor de actuele agenda

 actuele agenda

Website design & ontwikkeling door LUX BRANDS | Foto’s door Francesca van Willigen