Deborah Geluk


Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Deborah Geluk, getrouwd met Walter en werkzaam bij Stichting Agapè sinds 2008. Ik ben sterk in luisteren en heb een grote passie om meiden te coachen en hen te helpen groeien in hun eigen relatie met God.

Binnen Agapè mag ik God dienen bij StudentLife in de functie van Personal Assistent. Concreet ondersteun ik het StudentLife Leiderschaps Team, Maarten Gast (teamleider SL) en houd ik me bezig met het begeleiden van werknemers die hun financiële support op orde moeten krijgen.

Ik vind het fijn eraan bij te mogen dragen dat studenten door Jezus een persoonlijke relatie met hun hemelse Vader gaan opbouwen.

Agapè StudentLife werkt uit de volgende gedachte:


Geloven

Op en rond universiteiten worden gesprekken aangegaan met studenten om hen het Evangelie te vertellen. Wij geven hen de ruimte om samen meer over Hem te ontdekken. We proberen meerdere gesprekken te hebben met de zoekende studenten.

Groeien

Op het moment dat een student tot geloof komt, wordt hij uitgedaagd om zijn verhaal te delen met zijn vrienden en zal er blijven worden geïnvesteerd in hem/haar. Dit zodat de student zal groeien in het discipel-zijn van Jezus.

Gaan

Vanaf het moment dat een student tot geloof komt, dagen wij degene uit om door te geven wat zij zelf geleerd of ontvangen hebben. Het aspect ‘gaan’ richt zich om het maken van discipelen in de eigen omgeving en in het gaan naar nieuwe plekken om het evangelie te delen en anderen te leren hoe zij discipelen kunnen maken.

Vriendenkring

Ik leef op basis van een vriendenkring. Dat houdt in dat mensen om mij heen betrokken kunnen raken bij het werk en bij mij d.m.v. gebed, financiële ondersteuning en bemoediging.

De vriendenkring noem ik ‘vriendenteam’, omdat het ‘teamwork’ is. Ik doe dit werk samen met de Gemeente!

Wilt u meer weten over dit werk, mijn vriendenbrief ontvangen of betrokken raken bij mij en specifiek dit stukje werk in Gods Koninkrijk? Mail mij dan gerust: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Deborah Geluk